Очаквайте скоро!

Генетични изследвания

ДНК тестът NGDiabetes може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващ диабет, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване или ранно диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

Още »

ДНК тестът NGOncology е високо информативен и може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващи онкологични заболявания, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване от заболявания или ранното им  диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

Още »

Гените BRCA1 и BRCA2 са важни тумор-супресорни гени. Те участват в прецизната поправка на двуверижни скъсвания в ДНК молекулата и играят критична роля за поддържане стабилността на генетичната информация на клетката. Патологични мутации в тези гени възпрепятстват ефикасната поправка на повредената ДНК, като по този начин нараства възможността да настъпят допълнителни генетични промени в клетките, които да доведат до развитие на карцином.

Тестът NG BRCA може да се прилага с цел превенция от развитие на рак на гърда и яйчник, както и за изясняване на рисковете в семейството.

Още »

ДНК тестът NGCardiology е високо информативен и може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващи сърдечно-съдови заболявания, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване от заболявания или ранното им  диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

Още »

ДНК тестът NGSport Ви позволява да разберете кои са оптималните тренировъчни модели, които ще Ви помогнат да постигнете целите си. NGSport тества гени, свързани с три различни категории спортни постижения:

 • Сила и Издръжливост
 • Патология на сухожилията
 • Възстановяване

Още »

ДНК тестът NGDiet базира планирането на хранителния и тренировъчен режим върху генетичните различия в метаболизма, липолизата и усвояването на мазнините. С този тест се обясняват:

 • Реакциите към диети и тренировъчни режими
 • Индивидуални нужди към адаптиране на енергия
 • Предразположение към бавно или бързо напълняване

Още »

ДНК тестът NGHealth дава информация, свързана с поддържането на отлично здравословно състояние и ранната превенция на потенциални социално-значими здравословни проблеми. Той определя:

 • Генетичната предразположеност към диабет тип 2, остеопороза и ревматизъм, сърдечно-съдови заболявания, наднормено тегло и затлъстяване и други
 • Реакция към храни (лактозна непоносимост, метаболизъм на полиненаситени мазнини, чувствителност към кофеин, претоварване с желязо)

Още »

ДНК тестът NGEstrogen дава единствена по рода си информация относно индивидуалните рискове, свързани с естрогенния метаболизъм, поддържането на оптимален хормонален баланс, както и препоръки за начина на живот, хормоните и нутрацевтиците. Изследва гени, свързани с:

 • Естрогенен метаболизъм
 • Естрогенната биосинтеза
 • Фаза 1 и 2 на детоксикацията

Още »

Очаквайте скоро!