Multl generation family in autumn park having fun
NG1_header_mobile
Resilience

Какво представлява изследването NGResilience?


NGResilience е генетичен тест, насочен към хора, които искат да бъдат по-ефективни в бизнеса, спорта и начина си на живот, като се справят по-добре при стресови и взискателни условия. Резултатът от изследването ще Ви помогне с насоки как да подобрите психическото, емоционалното и физическото си здраве.

Изследването определя генетичния потенциал на човека за устойчивост и предоставя начини, по които присъщите силни страни могат да бъдат усилени и съществуващите слабости да бъдат намалени. Стъпките за действие се съсредоточават върху силно индивидуализирани стратегии за начин на живот, които използват диета, целенасочена дейност, екологична осведоменост и хранителни добавки. Открийте как да постигнете психическа устойчивост към стреса, като опознаете особеностите на Вашия геном. Изследването включва консултация с лекар генетик за изясняване на получения резултат, анализ на анамнестичните данни и пренасочване към подходящ специалист за подробно изясняване на състоянието и/или проспективно проследяване на рисковете.

NGResilience се прилага еднократно и резултатите от него са валидни за цял живот. Изследването е приложимо както за възрастни, така и за деца.

Изследвани процеси в NGResilience


NGResilience определя генни вариации, засягащи седем ключови молекулярни области, отговорни за нашата устойчивост:

✔  Невропептид Y

✔  Окситоцин

✔  Мозъчен невротрофичен фактор

✔  Ос на напрежението

✔  Норепинефрин

✔  Допамин

✔  Серотонин

NG_pic

С какво ще Ви помогне изследването NGResilience?


✔   
Изследваните генетични вариации дават обширна информация за Вашите биологични системи и позволява на медицинските специалисти да препоръчат точни интервенции и да дадат персонализирани съвети, насочени към това да Ви помогнат да постигнете оптимално здраве.

✔   Да се справите с предизвикателствата, породени от текущия набор от социално-икономически условия (глобален икономически спад, социална изолация, здравна несигурност и т.н.) и тежкото въздействие, което те имат върху Вашето емоционално, психическо и физическо здраве.

✔   Изследването ще определи генетичния Ви потенциал за устойчивост и ще предостави начини, по които присъщите силни страни могат да бъдат усилени и съществуващите слабости да бъдат намалени.

✔   Да се информирате относно стъпките за действие, съсредоточени върху силно индивидуализирани стратегии за начин на живот, които използват начин на хранене, целенасочена дейност, екологична осведоменост и хранителни добавки.

✔   Ще получите консултация със специалист в съответната област, ако е необходимо.

✔   Ще предостави пълна информация относно вашия резултат, последствията от него и възможностите за действие.

В кои случаи да направите изследването NGResilience?


✔  Ако срещате проблеми с психическата си устойчивост към стрес и не постигате желаните резултати със стандартни методи и процедури.

✔  Ако искате да намалите риска от развитието на психични състояния, които могат да прерастнат в по-сериозни здравословни проблеми.

✔  Ако имате генетична предразположеност към трудности в справянето със стреса или психични състояния.

✔  Ако целите да поддържате добро психическо и физическо здраве, като се възползвате максимално от генетичния си потенциал.

Процес на ДНК тестване

step1
step2
step3
step4
step5

Пакети

Пакет за детето

Включва 3 изследвания – NGHealth, NGSport, NGDiet

Пакет за нея

Включва 4 изследвания – NGHealth, NGDiet, NGDerm и NGEstrogen

Пакет за него

Включва 3 изследвания – NGHealth, NGSport, NGDiet

Увери се дали NGResilience е за теб?


Заяви своята лична консултация с лекар генетик, за да начертаете заедно оптималния път към твоето здраве.