NG за моята практика

Включете допълнителен инструмент в практиката си, които ще Ви помогне за още по-персонализирани режими и високоефективни хранителни и спортни режими, медикаметозни терапии и лечебни протоколи за Вашите клиенти и пациенти.

Генетичните изследвания са ценен и ефективен инструмент, който намира широко приложение в практиката на експерти в областта на храненето, спорта и здравната грижа. Резултатите от тестовете дават незаменима информация за индивидуалните специфики на организма, свързани с метаболизма и усвояването на хранителни вещества, реакцията към видове физическо натоварване и влиянието на факторите от заобикалящата среда. На база на получените данни можете да адаптирате лечението, терапията и режима, който провеждате, така че той да използва оптимално наличния потенциал и да редуцира риска от отключването на негативни генетични предразположения.

Ние предлагаме обучителни курсове, които разширяват познанията на специалистите и ги подпомагат в работата им с техните клиенти. Това спомага за точната интерпретация и приложение на резултатите, поддържа интегритета на практиката и дава на клиенти и специалисти знанията, необходими за въвеждането на ефективни промени в начина на живот. За да получите информация за предстоящи обучения, моля, свържете се с нас тук.

Ние предлагаме на българските експерти достъп до шест ДНК теста с различен профил:

Високо информативно изследване, което може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващи онкологични заболявания, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване от заболявания или ранното им  диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Високо информативно изследване, което може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващи сърдечно-съдови заболявания, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване от заболявания или ранното им  диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За ефективен контрол върху теглото, превенция и лечение на метаболитни заболявания (наднормено тегло, затлъстяване, диабет тип 2). Изследването е приложимо в практиката на специалисти в областта на храненето и диететиката.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За установяване на спортен потенциал, избор на подходящ спорт, подобряване на спортното представяне, намаляване на риска от травми и изграждане на максимално ефективна тренировъчна програма. Изследването е приложимо в практиката на треньори, фитнес инструктори, физиотерапевти, рехабилитатори, спортни лекари, ортопеди.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За по-ефективна превенция и лечение на хронични заболявания, зависими от начина на живот (остеопороза, ревматизъм, сърдечносъдови, онкологични и други заболявания). Изследването е приложимо в практиката на лекари и здравни специалисти с компетенции в областта на онкологията, ендокринологията, сърдечносъдовите, костните, метаболитни заболявания и хранене и диететика.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За превенция и лечение на естроген зависими заболявания (предменструален синдром, ендометриоза, рак на гърдата, яйчниците и простатата). Изследването е приложимо в практиката на лекари и здравни специалисти в областта на гинекологията, ендокринологията, онкологията и репродуктивната медицина, хранене и диететика.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ