NG за мен и семейството ми

Вижте какви са индивидуалните „настройки“ на организма Ви, свързани с ефективен контрол върху теглото, високи спортни резултати, дългосрочна превенция и лечение на заболявания.

Погрижете се за здравето и физическата си форма с помощта на ДНК изследване. От него ще получите информация за индивидуалните особености на организма Ви, свързани с усвояването на хранителни вещества, нуждата от двигателна активност, реакцията към упражнения и влиянието на факторите от заобикалящата среда.

В какви случаи генетичното изследване ще Ви помогне?

 • Ако искате да адаптирате хранителния, двигателния си режим и ежедневните си навици спрямо индивидуалните нужди на организма си.
 • Ако искате да поддържате добро здраве и оптимална физическа форма, като се възползвате максимално от генетичния си потенциал.
 • Ако стандартните насоки не Ви осигуряват нужните резултати по отношение на здравна грижа, контрол върху теглото и спортни резултати.
 • Ако желаете да разберете какъв тип спорт е подходящ за децата Ви и да ги насочите, така че да се възползват максимално от генетичния си потенциал.
 • Ако искате да намалите риска от отключването на заболявания, към които имате генетично предразположение.
 • Ако искате да оптимизирате лечението на вече отключено заболяване, зависимо от начина Ви на живот.

Към всяко изследване е включена консултация с лекар генетик.

Допълнителни предимства и отстъпки:

 • Подберете подходящия ДНК тест с помощта на предварителна консултация с лекар генетик.
 • С нашите изследвания работят специалисти, към които можете да се обърнете допълнително. Част от тях може да разгледате тук.
 • Възползвайте се от 20% отстъпка при поръчка на 3 или 4 изследвания за един и същ човек. Ако искате да се възползвате от тази опция, моля, свържете се с нас на посочените контакти, преди да поръчате.
 • Възползвайте се от отстъпка за семеен пакет изследвания. Ако искате да се възползвате от тази опция, моля, свържете се с нас на посочените контакти, преди да поръчате.
 • Може да изберете разсрочено плащане с помощта на Банка ДСК или MedLease.

В зависимост от целите, които искате да постигнете, можете да изберете сред шестте изследвания, включени в портфолиото ни:

Високо информативно изследване, което може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващи онкологични заболявания, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване от заболявания или ранното им  диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Високо информативно изследване, което може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващи сърдечно-съдови заболявания, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване от заболявания или ранното им  диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За ефективен контрол върху теглото, превенция и лечение на метаболитни заболявания (наднормено тегло, затлъстяване, диабет тип 2). Изследването е приложимо в практиката на специалисти в областта на храненето и диететиката.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За установяване на спортен потенциал, избор на подходящ спорт, подобряване на спортното представяне, намаляване на риска от травми и изграждане на максимално ефективна тренировъчна програма. Изследването е приложимо в практиката на треньори, фитнес инструктори, физиотерапевти, рехабилитатори, спортни лекари, ортопеди.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За по-ефективна превенция и лечение на хронични заболявания, зависими от начина на живот (остеопороза, ревматизъм, сърдечносъдови, онкологични и други заболявания). Изследването е приложимо в практиката на лекари и здравни специалисти с компетенции в областта на онкологията, ендокринологията, сърдечносъдовите, костните, метаболитни заболявания и хранене и диететика.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За превенция и лечение на естроген зависими заболявания (предменструален синдром, ендометриоза, рак на гърдата, яйчниците и простатата). Изследването е приложимо в практиката на лекари и здравни специалисти в областта на гинекологията, ендокринологията, онкологията и репродуктивната медицина, хранене и диететика.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Тук може да се запознаете с истории на хора, приложили генетичното тестване за себе си и близките си.