Генетични изследвания на изплащане от MedLease при 0% лихва

leasing_hero_NEW

MedLease е компания, фокусиранa в предоставянето на проектно-потребителско финансиране – специализирана финансова услуга предназначена за медицински потребности. Процесът на кредитиране е по европейски модел, който дава възможност на клиента предварително да се запознае с условията, чрез предоставяне на договора по имейл.

 

 

Безлихвен заем с прозрачни условия

  • 0% оскъпяване
  • Без такси и комисиони
  • 12 равни месечни вноски
  • Прозрачни и лесни условия
  • Облекчен дигитален процес

Представителен пример: Цена на NGHealth – 1074 лв, 12 месечни вноски по 89.50 лв., 0% ГЛП, 0% ГПР, общо дължима сума 1074 лв.

evrotrust-1319-360x225

Кандидатстването е изцяло дистанционно

С цел осигуряване на максимално удобство, съвместно с Evrotrust, компанията е интегрирала дистанционна услуга за идентификация и подписване на документи, чрез квалифициран електронен подпис. Услугата дава възможност на клиента да получава и подписва документи през личният си смарт телефон.
Без обикаляне на клонове и офиси, без подписване на документи на хартия и фотокопирания на лична карта.

За поръчка на генетично изследване на изплащане от MedLease е необходимо да изберете тази опция на плащане в пазарската Ви кошница след избор на желания от Вас ДНК тест. След това, ние ще Ви се обадим да потвърдим поръчката Ви и да Ви обясним следващите стъпки по процедурата за онлайн кандидатстване чрез MedLease. Процедурата е изключително лесна, бърза и изцяло онлайн на този линк: https://www.medlease.bg/nutrigen/

Ако изпитвате затруднения при процеса на поръчка, обадете ни се на телефон: 0888 842 200.