Програмата Sport Pass дава преференциален достъп до изследванията NGDiet, NGSport, NGHealth и NGEstrogen

Програмата Sport Pass дава преференциален достъп до изследванията NGDiet, NGSport, NGHealth и NGEstrogenАко вече сте превърнали спорта в част от ежедневието си или ви предстои да направите тази крачка с помощта на картите Sport Pass, можете да се възползвате от промоционални условия при закупуването на изследванията с марка NutriGen.

Sport Pass е иновативна спортна програма, която дава на българските работодатели възможността да осигурят на своите служители неограничен достъп до 100 спортни активности в разнообразна и постоянно нарастваща мрежа от спортни клубове. В допълнение картата предоставя и преференциални условия и намаления в спортни центрове и магазини в сферата на спорта, уелнес и здравето (спортни дрехи и аксесоари, здравословни храни, спа и козметични процедури и много други).

Освен да изпробват различни видове спорт на различни локации, картодържателите на Sport Pass вече могат да подобрят спортното си представяне чрез изследването NGSport. То ще им позволи да изберат спорт и тренировъчен режим, който в най-голяма степен отговаря на атлетичния им потенциал и ще им донесе желаните резултати и физическа форма.

Притежателите на SportPass могат да ползват 5% отстъпка от цената на изследването NGSport, както и на останалите ДНК тестове от портфолиото на NutriGen: NGDiet – за ефективен контрол върху теглото; NGHealth – за превенция и лечение на хронични заболявания; NGEstrogen – за превенция и лечение на естроген зависими заболявания.

Повече информация за промоционалните условия можете да поучите на office@nutrigen.bg, както и на телефон 0888 842 200.

Please follow and like us: