Ася Лазова за изследването NGHealth

Информацията и препоръките, които получих, бяха много полезни, останаха в съзнанието ми и улесниха ежедневието ми в избора на храни и добавки. Забелязвам, че започвам да ставам и по-стриктна и при спазването на конкретни ограничения, когато знам, че те са валидни лично за мен. От около 10 години полагам усилия, въпреки заболяването ми, да водя по-качествен живот, но едва сега, когато започнах да обръщам внимание на индивидуалните особености и потребности на организма ми се почувствах по-добре. И аз бях приятно изненадана, че за няколко месеца имах резултат 

Наблюдавам положителна промяна в здравето ми и въобще в качеството ми на живот. Освен традиционната медицина, започнах да следвам и препоръките на специалист – хомеопат, който също потвърди, че резултатите от генетичния тест само биха били от полза за мен, ако ги спазвам. Това ми даде допълнителна увереност, че съм на прав път. А по-конкретно – след приема на точните хомеопатични продукти, съчетани с правилните добавки и храни, се радвам на промени като намаляване на килограми, по-добър тонус, умората се появява все по-рядко и вече мога спокойно да планирам дейности различни от “почивка вкъщи”.

Благодаря и за фармацевтичната консултация. Напълно е разбираема и със сигурност ще ми бъде от полза.

Оценявам това, което правите и се радвам, че има хора, които са се захванали с тежката задача да предлагат нещо иновативно.

Please follow and like us: