Албена Спурлинг за изследването NGDiet

Тялото е наш храм на нашите души и ние трябва да се грижим за него с любов. Но да разберем механизмите му е един по-труден процес. Всеки един от нас е индивидуална структура – няма повторяемост на тела в природата, така че принципите на хранене, които работят за някои, не работят за други. А да осъзнаеш структурата на ДНК в клетките, как тя е структурирана и закодирана, ми помогна програмата на NutriGen. Невероятно е да прочетеш колко правилно те характеризират тестовете и колко правилно ти дават насоки какво да промениш в ежедневието си, за да влезеш в своя естествен ритъм и структура, да заприличаш на себе си и да се обикнеш.

При мен се оказа, че натрупвам депа около талията, тъй като организмът ми бавно обработва мазнините. И по принцип имам нисък метаболизъм – “ех, че нещастие, си казах аз…”. Намалих мазнините и започнах да спортувам (както го бяха написали) – лекичко, само за удоволствие – плувам с рибите, ходя на разходки и снимам. Правя йога, карам колело. Важното е да не е еднообразно, защото омръзва. Въвлякох и мъжа си в това забавление и ето – резултатите се появиха. За около 45 дни успях да сваля около 8 кг. Браво на мен и браво на NutriGen!

След като успях да постигна желания резултат за едно много важно събитие в живота ми, тръгнах на дълго пътуване из Европа за 2 месеца и спрях спорта, започнах да ям по ресторанти и кафенета…и бавничко и незабележимо килограмите ми започнаха да се трупат…качих 3 кг. без да разбера.

Осъзнах колко е важно да си изградиш вътрешна дисциплина, която да ти стане стил на живот в бъдеще, като спазваш препоръките на NutriGen.

Това е наистина вълшебен вариант.

Наистина.

Благодаря на целия екип и на създателите му!

Please follow and like us: