В търсене на истината за храната, здравето и… наградите

Коледна трапезаТрадицията повелява на Коледа да има богата празнична трапеза и никакви задръжки по отношение на количеството консумирана храна. Традицията повелява под елхата да има подарък за всеки, дори за тези, които не са слушали особено през годината. Традициите обаче мълчат какво се случва в дните между Коледа и Нова година, когато подаръците са раздадени, а трапезата е по-скоро опустошена, отколкото празнична.

Ще ви кажем какво се случва тогава – NutriGen раздава награди! Трима от вас ще получат книгата на Надя Петрова “В търсене на истината за храната и здравето“, която разкрива любопитни подробности около здравословното хранене.

Условието?

Да качите на стената си във Facebook снимка на един или повече от коледните си подаръци и да ни отбележите в описанието към нея с таг @NutriGen.

Важно! Когато качвате снимката, трябва да отбележите в настройките на публикацията, че искате тя да бъде с публична видимост.

Наградата?

Надя Петрова - В търсене на истината за храната и здравето, изд. Колхида
Надя Петрова – В търсене на истината за храната и здравето, изд. Колхида

Книгата „В търсене на истината за храната и здравето“ отвежда читателите на пътешествие, което започва 2.5 милиона години назад във времето, за да отговори на въпросите:

  • каква е връзката между храната и здравето;
  • защо храните, които консумираме днес, не са това, което си мислим;
  • и най-важното: как да превърнем храната в балсам за тялото и удоволствие за душата, без да се лишаваме от нито една от основните категории храни.

Повече информация за играта можете да намерите на нашата Facebook страница.

Пълните условия за участие са налични тук.

Please follow and like us: