НОВО Представяме Ви две нови генетични изследвания – NGMedCheck и NGResilience

NutriGen разширява своето портфолио с две нови генетични изследвания – NGMedChek (Фармакогеномен тест) и NGResilience (Психическа устойчивост – стрес)

Ново генетично изследване – NGMedCheck

NGMedCheck е фармакогеномен тест, който анализира генетични варианти, влияещи на лекарствения отговор. Oт тези генни вариации зависят терапевтичната полза от медикамента, дозата и риска от странични ефекти. Резултатите от изследването позволяват на Вашия лекар да изготви персонализирани рецепти, когато е необходимо. Открийте начина, по който организмът Ви отговаря на лекарствени вещества, като опознаете особеностите на Вашия геном.

Тестът е подходящ за всеки, който приема лекарства или планира да започнете прием на ново лекарство. Изследването е приложимо при хора, който изпитват странични ефекти от лечението, не отговарят на лекарствените препарати, или се налага постоянно коригиране на дозата на медикамента извън препоръчителния диапазон. Изследването включва консултация с лекар генетик за изясняване на получения резултат и анализ на анамнестичните данни.

 

Ново генетично изследване – NGResilience

NGResilience е генетичен тест, насочен към хора, които искат да бъдат по-ефективни в бизнеса, спорта и начина си на живот, като се справят по-добре при стресови и взискателни условия. Резултатът от изследването ще Ви помогне с насоки как да подобрите психическото, емоционалното и физическото си здраве.

Открийте как да постигнете психическа устойчивост към стреса, като опознаете особеностите на Вашия геном. Изследването включва консултация с лекар генетик за изясняване на получения резултат, анализ на анамнестичните данни и пренасочване към подходящ специалист за подробно изясняване на състоянието и/или проспективно проследяване на рисковете.

 

Как се извършва взимането на проба?

ДНК се изолира от букална лигавица. За максимално удобство процесът се извършва в домашни условия. Представлява лесен, безболезнен и удобен начин, без намеса на медицинско лице. Всичко, което трябва да направите, е да натъркате вътрешната страна на бузата си със стерилен памучен тампон от комплекта за изследване, който ще получите при поръчка на тест.

За повече информация, можете да се свържете с нас чрез контактната форма на сайта ни или на следните контакти:

тел: 0888 802 200

e-mail: office@nutrigen.bg

Please follow and like us: