NG за моите служители

Направете ДНК изследванията част от социалните придобивки и възнаграждения в компанията си, които повишават ангажираността и стимулират работоспособността на служителите.

nutrigenПревръщането на генетичните изследвания в част от корпоративната политика, свързана с грижата за служителите, е тенденция, която намира все по-широко приложение в САЩ и Европа. Нарастващото разбиране за нуждата от ефективна здравна грижа на работното място и осъзнаването на ползите, които тя носи на корпоративно ниво, предизвика интереса на много компании по света и към днешна дата някои от тях вече активно прилагат възможностите на този инструмент.
Ние предлагаме на българските работодатели достъп до шест ДНК теста с различен профил, контакт със специалисти, които могат да изготвят персонализирани режими за хранене и движение, както и допълнителни изследвания. При интерес се свържете с нас за специални корпоративни предложения

 

Изследването NGDiabetes може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващ диабет, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване или ранно диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Изследването NGOncology може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващи онкологични заболявания, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване от заболявания или ранното им  диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Изследването NGCardiology ще ви покаже дали имате предразположения към сърдечно-съдови заболявания и тяхната специфика и след като преминете през процеса на анализ и консултации с нашите лекари ще имате конкретна програма за превенция, промяна в начина на живот, хранене и спорт

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За ефективен контрол върху теглото, превенция и лечение на метаболитни заболявания (наднормено тегло, затлъстяване, диабет тип 2). Изследването е приложимо в практиката на специалисти в областта на храненето и диететиката.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За установяване на спортен потенциал, избор на подходящ спорт, подобряване на спортното представяне, намаляване на риска от травми и изграждане на максимално ефективна тренировъчна програма. Изследването е приложимо в практиката на треньори, фитнес инструктори, физиотерапевти, рехабилитатори, спортни лекари, ортопеди.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За по-ефективна превенция и лечение на хронични заболявания, зависими от начина на живот (остеопороза, ревматизъм, сърдечносъдови, онкологични и други заболявания). Изследването е приложимо в практиката на лекари и здравни специалисти с компетенции в областта на онкологията, ендокринологията, сърдечносъдовите, костните, метаболитни заболявания и хранене и диететика.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За превенция и лечение на естроген зависими заболявания (предменструален синдром, ендометриоза, рак на гърдата, яйчниците и простатата). Изследването е приложимо в практиката на лекари и здравни специалисти в областта на гинекологията, ендокринологията, онкологията и репродуктивната медицина, хранене и диететика.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ