NG за моите служители

Направете ДНК изследванията част от социалните придобивки и възнаграждения в компанията си, които повишават ангажираността и стимулират работоспособността на служителите.

nutrigenПревръщането на генетичните изследвания в част от корпоративната политика, свързана с грижата за служителите, е тенденция, която намира все по-широко приложение в САЩ и Европа. Нарастващото разбиране за нуждата от ефективна здравна грижа на работното място и осъзнаването на ползите, които тя носи на корпоративно ниво, предизвика интереса на много компании по света и към днешна дата някои от тях вече активно прилагат възможностите на този инструмент.
Ние предлагаме на българските работодатели достъп до шест ДНК теста с различен профил, контакт със специалисти, които могат да изготвят персонализирани режими за хранене и движение, както и допълнителни изследвания. При интерес се свържете с нас за специални корпоративни предложения

 

Изследването NGDiabetes може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващ диабет, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване или ранно диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Изследването NGOncology може да се прилага с цел превенция от развитие или влошаване на съществуващи онкологични заболявания, както и за изясняване на рисковете в семейството като цяло, което дава възможност за предпазване от заболявания или ранното им  диагностициране и при най-младите членове на фамилията.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Изследването NGCardiology ще ви покаже дали имате предразположения към сърдечно-съдови заболявания и тяхната специфика и след като преминете през процеса на анализ и консултации с нашите лекари ще имате конкретна програма за превенция, промяна в начина на живот, хранене и спорт

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За ефективен контрол върху теглото, превенция и лечение на метаболитни заболявания (наднормено тегло, затлъстяване, диабет тип 2). Изследването е приложимо в практиката на специалисти в областта на храненето и диететиката.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За установяване на спортен потенциал, избор на подходящ спорт, подобряване на спортното представяне, намаляване на риска от травми и изграждане на максимално ефективна тренировъчна програма. Изследването е приложимо в практиката на треньори, фитнес инструктори, физиотерапевти, рехабилитатори, спортни лекари, ортопеди.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За по-ефективна превенция и лечение на хронични заболявания, зависими от начина на живот (остеопороза, ревматизъм, сърдечносъдови, онкологични и други заболявания). Изследването е приложимо в практиката на лекари и здравни специалисти с компетенции в областта на онкологията, ендокринологията, сърдечносъдовите, костните, метаболитни заболявания и хранене и диететика.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За превенция и лечение на естроген зависими заболявания (предменструален синдром, ендометриоза, рак на гърдата, яйчниците и простатата). Изследването е приложимо в практиката на лекари и здравни специалисти в областта на гинекологията, ендокринологията, онкологията и репродуктивната медицина, хранене и диететика.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Genetic studies will help you:

  • assist employees in the company to maintain high tone and optimal physical form that enhances their working capacity;
  • provide full health care at the workplace by effectively preventing and efficiently treating lifestyle-dependent diseases;
  • limit the negative effects and consequences that accompany each treatment of team member;
  • add extra value to standard social benefits packages for company employees;
  • create new opportunities for employee engagement and motivation by providing them with additional stimuli for their workplace achievements.

NutriGen’stesting is already included in the SportPass program, which gives employees in Bulgaria unlimited access to over 70 sports activities in a diverse and ever-growing network of sports clubs.