pharma-dna-consultation

Фармацевтична консултация

Фармацевтичната консултация представлява индивидуална грижа и може да бъде изготвена на база снета анамнеза, изследвания, конкретни оплаквания и проблеми, свързани с остри или хронични заболявания. В случай на направен ДНК тест тя бива съобразена и с персоналната Ви генетична предразположеност.

Фармацевтична консултация120 лвПоръчай

Целта на персонализираната фармацевтична консултация е да разреши противоречието, което се създава между масовото производство на хранителни добавки и индивидуалните Ви нужди.

Фармацевтичната консултация не е обвързана с определени марки или фармацевтични компании.

product-info-img-Consultation

В кои случаи фармацевтичната консултация ще Ви е от полза?

Ако сте си направили генетично изследване и сте решили да вземете мерки, свързани с превенцията на потенциални рискове, към които имате генетична предразположеност.
 

Ако вече приемате дадени медикаменти и/или добавки, нашият фармацевт ще съобрази потенциалните взаимодействия, които могат да бъдат благоприятни или опасни за Вашето здраве и ще Ви предостави синтезирана информация за това каква е най-безопасната за вас схема на прием.

Ако сте здрав и искате да подпомогнете организма си, предоставяйки му необходими според индивидуалните нужди биологично активни вещества, които да имат благотворно влияние върху процесите, протичащи в него;
 

Ако искате да разберете как да минимизирате симптоматиката на вече хронифицирали заболявания без прием на лекарства с множество нежелани странични ефекти.

Ако имате предразположеност към дадено заболяване или проблем с определени органи и системи. В този случай фармацевтичната консултация може да Ви помогне да отложите максимално дълго във времето задълбочаването на този потенциален проблем или да го предотвратите.
 

Ако имате нужда да получите достоверна и актуална информация за медикаменти и/или добавки, които приемате или смятате да приемате, съобразена с последните клинични проучвания и открития.

Процес на ДНК тестване 5 лесни стъпки към опознаване на гените

Поръчване на комплект за ДНК

Поръчване на комплект за ДНК

Взимане на ДНК материал

Взимане на ДНК материал

Изпращане на ДНК материала

Изпращане на ДНК материала

Получване на резултат

Получване на резултат

Консултация с лекар генетик

Консултация с лекар генетик

Защо да изберете персоналната фармацевтична консултация?

Важно е да знаете, че фармацевтът не предписва лекарства и не коригира дози на вече назначена терапия, но може да Ви посъветва към какъв специалист е удачно да се обърнете, в случай на такава нужда. Фармацевтичната консултация се простира до там – да Ви предостави информация, обвързана с прием на хранителни добавки (витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини, антиоксиданти и други биологично активни вещества), билки и храни.

 • Защото ще Ви даде полезна информация и ще Ви спести време и ресурси, които иначе бихте изгубили, докато търсите най-удачната за Вас суплементация;
 • Защото ще позволи съчетаване на индивидуалните нужди на организма с ежедневния Ви ритъм, без да променяте рязко начина си на живот;
 • Защото безразборното приемане на хранителни добавки може да бъде опасно за здравето. Препоръките, дадени Ви от наш специалист, са съобразени както с ползите, така и с потенциалните рискове, които може да носи приемът на дадено биологично активно вещество.
 • Защото ще Ви предостави информация за необходимата суплементация към персонална превантивна програма, съобразена с Вашите генетичнипредразположения към заболявания (в случай на направен ДНК тест).

Отзиви

 • Диляна Арнаудова за изследването NGDiet

  Изключително доволна съм от консултацията с доктор Антонова. Беше много мила, обясняваше ясно и всичко, което ме интересуваше. Тестът като цяло не ми каза нещо ново за мен, което да не знам, но ми беше много полезен по отношение на психическата ми нагласа към начина ми на живот. Сега по-скоро разбирам себе си, отколкото да се обвинявам. Даде ми и надежда, че има начин да се справя – точният начин за мен.

  Диляна Арнаудова
  за изследването NGDiet

 • Албена Спурлинг

  Албена Спурлинг за изследването NGDiet

  Тялото е наш храм на нашите души и ние трябва да се грижим за него с любов. Но да разберем механизмите му е един по-труден процес. Всеки един от нас е индивидуална структура – няма повторяемост на тела в природата, така че принципите на хранене, които работят за някои, не работят за други. А да осъзнаеш структурата на ДНК в клетките, как тя е структурирана и закодирана, ми помогна програмата на NutriGen. Невероятно е да прочетеш колко правилно те характеризират тестовете и колко правилно ти дават насоки какво да промениш в ежедневието си, за да влезеш в своя естествен ритъм и структура, да заприличаш на себе си и да се обикнеш. (още…)

  Албена Спурлинг
  за изследването NGDiet

 • Детелина Стаменова

  Детелина Стаменова, психотерапевт и главен редактор в сп. Cosmopolitan

  Тестът NGDiet е предназначен за всеки, които иска да разбере какъв е оптималният начин за поддържането на здравословно тегло чрез хранене и движение, и резултатите от него са за цял живот.

  Детелина Стаменова
  Психотерапевт и главен редактор в сп. Cosmopolitan

 • Страхил Иванов

  Страхил Иванов, фитнес треньор и консултант по хранене

  Спортното представяне е резултат, първо – от правилния избор на спорт според генетичния профил, и второ – от правилните тренировки, начин на живот, режим на хранене и взаймодействие със заобикалящата среда.

  Страхил Иванов
  Фитнес треньор и консултант по хранене

Все още не си сигурен кой тест е за теб?

Ела на концултация с лекар-генетик, за  да начертаете заедно оптималния път към твоето здраве.