Consultation

Медикогенетична консултация

Направи информирани решения за своето здраве.

Опознай гените си!

 

Медикогенетична консултация120 лвПоръчай

Медикогенетичната консултация се прави с цел обсъждане на:

 •  поставена вече диагноза или проведени изследвания

 • коментиране на ролята на гените в патогенезата на съответното заболяване или здравословен проблем

 • изясняване на нужда от допълнителни изследвания или консултации с други специалисти

 • насочване към генетичен тест, който може да е от портфолиото на NutriGen или друг в зависимост от здравословния проблем на пациента.

product-info-img-Consultation

Записване на час за консултация

Заплати консултацията онлайн или в наш офис

Заплати консултацията онлайн или в наш офис

(минимум 24ч преди деня на срещата с генетика)

Запази си час за среща с лекар генетик

Запази си час за среща с лекар генетик

0888 842 200

Ела на консултция в наш офис или я направи по телефона

Ела на консултция в наш офис или я направи по телефона

При направена поръчка на изледване, цената на предварителната генетична консултация се приспада от цената на избраното генетично изследване.

Избери своя ДНК тест

Genes-Visual- all

Екип от специалисти

д-р Марта Михайлова

Главен генетичен и медицински консултант към НутриГен и Главен асистент към катедра медицинска генетика, МФ, МУ-София
Специалист по здравословно хранене

д-р Райна Стоянова

Специалист по здравословно хранене
Нутриционист към NutriGen

Яна Данаилова

Нутриционист към NutriGen

Отзиви

 • Райна Сивкова за изследването NGHealth

  Още веднъж искам да ви благодаря! Нямам никакви забележки, нито препоръки към вас. Доволна съм от прекрасното, бързо и европейско обслужване (или на мен май повече ми “отива” да кажа aмериканско обслужване). Желая ви успех, растеж и да завземете няколко континента.

  Райна Сивкова
  за изследването NGHealth

 • Ася Лазова за изследването NGHealth

  Информацията и препоръките, които получих, бяха много полезни, останаха в съзнанието ми и улесниха ежедневието ми в избора на храни и добавки. Забелязвам, че започвам да ставам и по-стриктна и при спазването на конкретни ограничения, когато знам, че те са валидни лично за мен. От около 10 години полагам усилия, въпреки заболяването ми, да водя по-качествен живот, но едва сега, когато започнах да обръщам внимание на индивидуалните особености и потребности на организма ми се почувствах по-добре. И аз бях приятно изненадана, че за няколко месеца имах резултат  (още…)

  Ася Лазова
  за изследването NGHealth

 • Мирена Петкова

  Мирена Петкова за изследването NGHealth

  За ДНК изследванията научих от сайта на Надя Петрова – експерт по здравословен и балансиран начин на живот. В последните години имах сериозни изпитания, свързани със здравето ми и много се интересувам от тази тема. Бях минала през много изследвания, много проби и не по-малко грешки. Но когато осъзнах какво богатство е генетичният тест, веднага си направих теста NGHealth. Част от резултатите ми от 4-те години търсене и безброй изследвания се потвърдиха, имаше и някои неочаквани. Най-важното е, че аз вече имам информация какво ми е заложено в гените и как мога да живея, за да избягвам проявлението на проблемните ми гени благодарение на конкретните препоръки относно всеки ген, които всеки получава с резултатите си. Имах и изключително полезна разяснителна среща с д-р Михайлова. Получих аудио запис, за да мога да се подсещам за разговора ни. След време отново писах на Боряна Герасимова и д-р Михайлова и получих невероятна подкрепа. (още…)

  Мирена Петкова
  за изследването NGHealth

 • Галина Самунджи за изследването NGHealth

  Направих теста NGHealth по инициатива на дъщеря ми и съответно като подарък от нея. В началото бях малко скептична, но резултатите се оказаха много полезни за мен. Те обясниха много ниските нива на витамин D в кръвта ми, които случайно бях открила преди това, и проблемите, които имам при консумиране на млечни продукти. Също така, ми дадоха ценни предупреждения за други неща. Например за опасността, която крие за мен прекомерната употреба на кафе, за необходимостта да приемам допълнително калций и др. Определено мога да кажа, че този тест внесе промени в начина ми на живот и се надявам, че по този начин ще ми спести сериозни здравословни проблеми в бъдеще.

  Галина Самунджи
  за изследването NGHealth

Все още не си сигурен кой тест е за теб?

Ела на концултация с лекар-генетик, за  да начертаете заедно оптималния път към твоето здраве.