лвПоръчай
НОВА ЦЕНА -50%! Поръчайте на изплащане за 91.50 лв/месец (научете повече)

Изследване за COVID-19

test-tube-containing-patient-s-sample-that-has-tested-positive-coronavirus-world-corona-virus-covid-19-outbreaking-pandemic-attack-concept_144352-51

в партньорство с

invitro klinika malinov

Скъпи приятели, клиенти и партньори,

С огромна радост ви съобщаваме, че от 13-ти април (понеделник) стартираме пункт за изследване за COVID-19 в партньорство с генетичната лаборатория на Клиника “Малинов”. Благодарение на нашата активна партньорска мрежа от лаборатории и здравни заведения по света и с любезното и стратегическо съдействие на Институт Конфуций и Посолството на Китайската народна република в България, успяхме да закупим и внесем в България значително количество Rapid Diagnostic и RT-qPCR комплекти (китове) за изследване на SARS-CoV-2 (Novel Coronavirus).

От понеделник 13-ти април само след електронна поръчка от нашия сайт и записване в специален график ще можем да ви направим бързо изследване в специално подготвено за целта помещение в Клиника “Малинов” на бул. Гоце Делчев 46, гр. София.

За да спазим всички изисквания за безопасност, поръчката, заплащането и попълването на всички документи и декларации ще се извършва онлайн по email и в нашия сайт.

Специално подготвеният екип на клиниката ще ви приеме в изолирано и дезинфектирано след всеки клиент помещение, където ще ви бъде взета по възможност венозна кръв, в която концентрацията на антитела е по-голяма, за да може изследването да е максимално точно. В случай че пробата е положителна, ще можем да проведем и потвърдително изследване с PCR метод.

Правим всичко, което е по силите ни, ангажираме целия ни медицински и административен екип, за да можем да се включим активно в подкрепата срещу настоящата пандемия и това коварно заболяване.

Благодарим ви за подкрепата. 
Бъдете здрави!

Екипа на NutriGen

Изследване за COVID-1940 лв Поръчай
Изследването се извършва в Клиника Малинов

Можете да поръчате кутия с 20бр бърз тест за COVID-19 Разбери повече на +359888842200

Кутия с 20бр бързи тестове за COVID-19440 лв Поръчай
Доставка с куриер
Предложението предоставя възможност да направите тест за COVID-19 в домашни условия. Тестът е кръвен и се взима от пръст. Една кутия съдържа 20 броя бързи тестове за COVID-19 и една опаковка Буфер (Buffer). Не се продават единични бройки, само цяла кутия. Инструкции за направата на теста ще получите към кутията, както и в електронен вариант, придружено с кратко видео. Моля да спазвате точно предписанията за извършване на теста.

Какво представлява бързият тест за COVID-19?

Лабораторният комплект за бързо изследване за COVID-19 е предназначен за скрининг на пациенти с показания за инфекция или съмнение за коронавирус. Изследването се базира на хроматографски имуноанализ и установява наличието на lgM/IgG антитела на вируса в цялостна кръв, серум или плазма. Бързите тестове са широко използвани в цял свят и са един от основните инструменти за откриване на заразени, заболели и вече излекувани от вируса.

Важно: Поради мерките за сигурност и извънредното положение в страната, изследването се извършва в специално подготвено помещение в Клиника "Малинов" при предварително изготвен график. Заплащането става само и единствено онлайн. След приключване на поръчката, наш служител ще се свърже с вас за допълнителни указания. Попълването на декларацията за информирано съгласие и използване на лични данни също е изцяло онлайн, като може да бъде подписана в къщи или през мобилно устройство преди изследването. Клиника "Малинов" е базирана в град София на бул. Гоце Делчев 46.

Резултатите се съобщават в рамките на деня на взимане на пробата по телефон, а допълнително по email се получава писмено потвърждение.

При наличие на инфекция имунната система произвежда антитела, включително IgM и IgG. Наличието на тези антитела в кръвта означават, че човек е заразен с вируса или е прекарал инфекцията и е изградил имунитет срещу вируса. COVID-19 IgМ/IgG е бърз двукомпонентен тест, изготвен на база анти-човешки IgG, анти-човешки IgМ, нанесени върху тестова мембрана. При наличие на IgM и/или IgG антитела в кръвната проба се осъществява реакция и се позитивира съответната IgM и/или IgG тестова линия.

След заразяване с COVID-19 първите IgM антитела се появяват в кръвния серум между 4-тия и 8-мия ден. Откриването на IgM антитела може да означава, че пациентът е в ранен период на инфекция, в активна фаза на инфекция или във възстановителен период. Не е задължително да са налични клинични симптоми.

Първите IgG антитела се появяват в серума на 14-тия ден след заразяване с COVID-19. Откриването на IgG антитела може да означава, че пациентът е в активна фаза на инфекция, в късен етап на инфекцията, във възстановителен период на инфекцията или пациентът е прекарал инфекцията и е оздравял, като е изградил имунитет.

Covid-19-Diagnostics
thumbs_b_c_0bfb5f2c5ed67418470e80ec534ced9f

Как се извършва изследването и получава резултатът?

Изследването се извършва от специалисти в клиничната лаборатория на Клиника "Малинов". Клиничен лаборант взима внимателно венозна или капилярна кръвна проба в специално подготвена за целта манипулационна, която се дезинфектира след всеки клиент. Цялата процедура отнема около 15 минути. Известяването за резултата от теста се осъществява по телефон и email в рамките на деня, в който е взета пробата.

Какво да правим при положителен резултат?

При съобщаване на резултата ще получите подробна информация какво трябва да правите.
Основните действия, който трябва да предприемете, са:

Запазете спокойствие и продължете да спазвате установените в извънредната ситуация мерки.

Ако все още сте навън, поставете бързо предпазна маска, оставете всички задачи и се приберете максимално бързо вкъщи. Ограничете разговорите с други хора. Избягвайте докосването с дланите на ръцете си на предмети и повърхности на обществени места. По възможност поставете и носете предпазни ръкавици.

Незабавно уведомете по телефона своя личен лекар или съответен специалист, че сте получили положителен резултат при тест за антитела на COVID-19.

Не напускайте дома си и не посещавайте лечебно заведение.

С цел потвърждаване на резултатите е вероятно да се наложи тестът да се повтори с друг метод, най-често PCR, при който чрез полимеразна верижна реакция се открива РНК на вируса.

Задължително поставете предпазна маска и я носете навсякъде, като ограничете максимално свалянето й. Когато я сваляте, не я поставяйте на повърхност с лесен достъп, а я изхвърлете в добре затворен контейнер, по възможност преди това я опаковайте в найлонова или друга торбичка или опаковка.

Ако бързият COVID-19 IgМ/IgG тест е отрицателен, но симптомите ви на заболяване се засилват, е възможно да имате обикновен грип или друго заболяване. Необходимо е да се консултирате с вашия личен лекар или друг специалист. Отрицателният тест не винаги означава липса на COVID-19 инфекция.

Отзиви

 • Райна Сивкова за изследването NGHealth

  Още веднъж искам да ви благодаря! Нямам никакви забележки, нито препоръки към вас. Доволна съм от прекрасното, бързо и европейско обслужване (или на мен май повече ми “отива” да кажа aмериканско обслужване). Желая ви успех, растеж и да завземете няколко континента 🙂

  Райна Сивкова
  за изследването NGHealth

 • Ася Лазова за изследването NGHealth

  Информацията и препоръките, които получих, бяха много полезни, останаха в съзнанието ми и улесниха ежедневието ми в избора на храни и добавки. Забелязвам, че започвам да ставам и по-стриктна и при спазването на конкретни ограничения, когато знам, че те са валидни лично за мен. От около 10 години полагам усилия, въпреки заболяването ми, да водя по-качествен живот, но едва сега, когато започнах да обръщам внимание на индивидуалните особености и потребности на организма ми се почувствах по-добре. И аз бях приятно изненадана, че за няколко месеца имах резултат 🙂 (още…)

  Ася Лазова
  за изследването NGHealth

 • Мирена Петкова

  Мирена Петкова за изследването NGHealth

  За ДНК изследванията научих от сайта на Надя Петрова – експерт по здравословен и балансиран начин на живот. В последните години имах сериозни изпитания, свързани със здравето ми и много се интересувам от тази тема. Бях минала през много изследвания, много проби и не по-малко грешки. Но когато осъзнах какво богатство е генетичният тест, веднага си направих теста NGHealth. Част от резултатите ми от 4-те години търсене и безброй изследвания се потвърдиха, имаше и някои неочаквани. Най-важното е, че аз вече имам информация какво ми е заложено в гените и как мога да живея, за да избягвам проявлението на проблемните ми гени благодарение на конкретните препоръки относно всеки ген, които всеки получава с резултатите си. Имах и изключително полезна разяснителна среща с д-р Михайлова. Получих аудио запис, за да мога да се подсещам за разговора ни. След време отново писах на Боряна Герасимова и д-р Михайлова и получих невероятна подкрепа. (още…)

  Мирена Петкова
  за изследването NGHealth

 • Галина Самунджи за изследването NGHealth

  Направих теста NGHealth по инициатива на дъщеря ми и съответно като подарък от нея. В началото бях малко скептична, но резултатите се оказаха много полезни за мен. Те обясниха много ниските нива на витамин D в кръвта ми, които случайно бях открила преди това, и проблемите, които имам при консумиране на млечни продукти. Също така, ми дадоха ценни предупреждения за други неща. Например за опасността, която крие за мен прекомерната употреба на кафе, за необходимостта да приемам допълнително калций и др. Определено мога да кажа, че този тест внесе промени в начина ми на живот и се надявам, че по този начин ще ми спести сериозни здравословни проблеми в бъдеще.

  Галина Самунджи
  за изследването NGHealth

Все още не си сигурен кой генетичен тест е за теб?

Ела на консултация с лекар генетик, за да начертаете заедно оптималния път към твоето здраве.

лвПоръчай
НОВА ЦЕНА -50%! Поръчайте на изплащане за 91.50 лв/месец (научете повече)