NG за моите служители

Направете ДНК изследванията част от социалните придобивки и възнаграждения в компанията си, които повишават ангажираността и стимулират работоспособността на служителите.

Превръщането на генетичните изследвания в част от корпоративната политика, свързана с грижата за служителите, е тенденция, която намира все по-широко приложение в САЩ и Европа. Нарастващото разбиране за нуждата от ефективна здравна грижа на работното място и осъзнаването на ползите, които тя носи на корпоративно ниво, предизвика интереса на много компании по света и към днешна дата някои от тях вече активно прилагат възможностите на този инструмент.
Ние предлагаме на българските работодатели достъп до четири ДНК теста с различен профил, контакт със специалисти, които могат да изготвят персонализирани режими за хранене и движение, както и допълнителни изследвания. При интерес се свържете с нас за специални корпоративни предложения

За ефективен контрол върху теглото, превенция и лечение на метаболитни заболявания (наднормено тегло, затлъстяване, диабет тип 2).

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За установяване на спортен потенциал, избор на подходящ спорт и изграждане на максимално ефективна тренировъчна програма.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За превенция и лечение на хронични заболявания, зависими от начина на живот (остеопороза, ревматизъм,сърдечносъдови, онкологичнии други заболявания).

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

За превенция и лечение на естроген зависими заболявания (предменструален синдром, ендометриоза, рак на гърдата, яйчниците и простатата).

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Генетичните изследвания ще ви помогнат да:

  • съдействате на служителите в компанията да поддържат висок тонус и оптимална физическа форма, които повишават работоспособността им;
  • осигурите пълноценна здравна грижа на работното място чрез провеждане на ефективна превенция и по-ефективно лечение на заболявания, зависими от начина на живот;
  • ограничите негативните ефекти и последствия, които съпътстват всяко лечение на член от екипа;
  • добавите допълнителна стойност към стандартните пакети със социални придобивки за служителите на компанията;
  • създадете нови възможностите за ангажираност и мотивация на служителите, като им осигурите допълнителен стимул за постиженията им на работното място;

Изследванията на NutriGen вече са включени и в програмата SportPass, която дава на служителите в България неограничен достъп до над 70 спортни активности в разнообразна и постоянно нарастваща мрежа от спортни клубове.