Ново изследване за диагностика и превенция – NGCardiology

newsletter

Социално-значимите заболявания могат да бъдат определени като болести на съвременния начин на живот. Те са сред главните причини за заболеваемост, влошено оптимално функциониране при изпълнение на ежедневни дейности, инвалидизиране и смъртност сред населението в съвременните страни.

Сърдечно-съдовите болести са водеща причина за смъртност в световен мащаб, следвани от онкологичните заболявания и диабета.

Възможна ли е превенция?

Генетичното изследване е един от най-ефективните и високо информативни съвременни (авангардни) методи за превенция от развитие или влошаване на съществуващи социално-значими заболявания.

Как става това?

Екипът на NutrigGen и водещи специалисти в областа на генетиката и кардиологията разработиха нов продукт, базиран на генетичните причини, водещи до това мултифакторно заболявания, а именно – NGCardiology.

Каква е технологията?

Генетичното изследване се извършва с метода масивно таргетно секвениране (NGS – секвениране от следващо поколение). Получените резултати се сравняват с мащабни световни бази данни за изясняване значението на променените генни варианти.

 

Please follow and like us:

Спецално предложение от NutriGen

NGCardiology и NGHealth с 20% намаление за 72 часа

За да се възползвате от промоцията е необходимо да въведете промо код: NG_HEART при поръчка на генетично изследване през нашия сайт. Промоцията е валидна в рамките на 72 часа до 1ви октомври (включително).

Ново изследване за диагностика и превенция – NGCardiology

Целта на NGCardiology теста е да стане част от общото детайлно изследване и обгрижване на пациентите и клиентите на NutriGen.

Мисията, която си поставяме, е да помогнем за превенция на тежки болести или да подобрим качеството на живот при вече отключено заболяване.

За поръчка и повече информация за изследването натиснете ТУК.

Capture1

Тестът NGHealth съдейства за поддържането на добро здравословно състояние и оптимална физическа форма чрез персонализирано хранене, базирано на гени.

Изследването включва генни вариации, които оказват значително влияние върху здравето и податливостта ни към различни хронични заболявания, включително и сърдечно-съдовите. 

За поръчка и повече информация за изследването натиснете ТУК.