Яна Данаилова

Yana_Danailova

Яна Данаилова е хранителен терапевт, физиолог, сертифициран нутриционист, докторант по човешка физиология в областта на ендокринните смущения и храненето, магистър по хранене и здравен мениджмънт, Председател на сдружението на Нутриционистите в България, професионален член на Американската асоциация по хранене (ANA). Преминала е курс на обучение и притежава квалификация по Биоенергия и биокибернетика на човека към Българска Академия на науките и изкуствата.

Яна Данаилова е преподавател в направление Мениджмънт на храните и храненето към Висше училище по агробизнес и развитие на регионите по дисциплините:Основи и режим на храненето, Управление на хранителни режими и Нормативна уредба в областта на храните и храненето.

Също така Яна Данаилова е автор и водещ на предаването „Линия Здраве“, автор в Списание „9 месеца“, вестник Доктор, в най-големия здравен портал Pulse.bg.

Яна е създател, управител на холистичен център VitaYana, където провежда персонализирани консултации за здравословно хранене и превенция.

Като привърженик на персонализирания подход в превенцията на здравето, съобразен изцяло с индивидуалните физиологични специфики, клинично състояние, съпътстващи заболявания, хранителни предпочитания и ритъм на живот на човек, Яна изготвя персонализирани хранителни режими, на основата на най-иновативните подходи в съвременните нутрициология, нутригенетиката и нутригеномика, а именно

  • ДНК анализ:
  • Анализ на микробиом;
  • Биохимичен анализ на кръвта.

Яна вярва, че всеки човек е уникален и единственият вариант да постигне оптимално здраве, е да подходи към тялото си строго персонално, съобразявайки се със специфичните си особености, вкусови предпочитания и ритъм на живот.

Контакти:

 www.chandra.bg 

danailova.yana@gmail.com

 YanaDanailova

ianni4ka

Please follow and like us: