Детско намаление на NGSport и NGDiet през м. септември

cov

Настъпи най-вълнуващият момент за учениците- първият учебен ден!

Ако сте подготвили раниците и учебниците на Вашите деца, отправяме специално предложение към Вас, за да бъдат те здрави и щастливи, полагайки грижи и за техните физически занимания извън класните стаи.

До края на септември генетичните изследвания NGSport и NGDiet ще бъдат предлагани с 20% отстъпка за всяко дете, което посещава учебно заведение и е на възраст до 18 години.

Ето и малко повече информация относно ползите от изследванията за здравето на децата:

Please follow and like us:

NGSport


*Повече от половината деца, страдащи от затлъстяване в училищна възраст, се превръщат в затлъстели възрастни.
Двигателният режим е ключов фактор, оказващ влияние върху контрола на теглото и е добре той да бъде съобразен с индивидуалния генетичен профил на детето.

Детско намаление на NGSport и NGDiet през м. септември
  • Дава подробна информация за генетичния потенциал на детето, определящ от 50% до 70% от спортните успехи; 
  • Ще Ви осигури представа за реакциите на организма му относно издръжливост на натоварване, склонност към травми и бързина на възстановяване;
  • Ще Ви насочи при избора на най-правилен спорт, за да се чувства Вашето дете по-щастливо и евентуално да намери професионална реализация.

NGDiet

За да могат метаболните процеси в тялото на детето да протичат нормално и организмът му да поддържа оптимален енергиен баланс, е важно менюто му да бъде съобразено с индивидуалните му нужди от макронутриенти (мазини, протеини и въглехидрати)

  • Дава ценна информация за влиянието на генетичните фактори, които определят от 40% до 80% от разликите в телесното тегло;
  • Ще Ви даде правилните пропорции на нутриентите, които зависят от персоналните “настройки”, закодирани в генома му.
Детско намаление на NGSport и NGDiet през м. септември

*Можете да се възползвате от отстъпката с промо код: NG_KIDS при поръчка онлайн.

Ако имате колебания за това кое генетично изследване най-добре отговаря на нуждите на Вашето дете, обадете ни се на тел. 0888 842 200 и с радост ще Ви помогнем.