Биляна Йотовска

Биляна Йотовска

Биляна Йотовска

Персонален треньор и специалист по здравословно хранене

Работи с тестове NGHealth, NGSport и NGDiet 

Биляна Йотовска е безспорно най-известният фитнес модел в България, носителка на титлата “Най-добър фитнес модел на България” за 2014-та година, шампион в категория “Бикини фитнес” у нас и на Балканите. Едно от големите й постижения в професионален план е спечелването на най-престижния  фитнес конкурс в света – “Flex bikini model search” 2016, част от Olympia weekend в Лас Вегас! 

Когато не пътува по състезания, Биби е професионален фитнес треньор, грижовна майка и съпруга и иновативен предприемач в сферата на здравословния начин на живот. Има издадени две книги за здравословно хранене, марка висококачествени супер храни и сурови ядки, собствена линия добавки, пакетирани в Ню Йорк и DVD с тренировки. Тя редовно организира и участва в семинари на тема хранене и фитнес тренировки.

През 2017г. Биляна създава своя собствена спортна линия- Biliana Yotovska Label, за спортни облекла, която й носи изключителен успех на българския пазар.

Биляна се присъединява към партньорската мрежа на NutriGen, за да разшири познанията си към различните методи за грижа за здравето, обръщайки се към генетичните заложби и способности на всеки човек.  Тя вярва в  индивидуалните нужди на всяко тяло към спорт и диета и смята, че резултатите от генетичните изследвания са ключови фактори при изграждането на високоефективни хранителни и тренировъчни режими. 

Контакти:

 www.bilianayotovska.com 

+359 888 744052

label@bilianayotovska.com

 Biliana Yotovska/Биляна Йотовска

 bilianayotovska_new 

Please follow and like us: