Елена Терзиева

Please follow and like us:
2 171

Елена Терзиева

Холистичен нутриционист

Работи с тестове NGHealth, NGSport и NGDiet

Елена Терзиева е холистичен нутриционист с диплома от канадския колеж Canadian School of Natural Nutrition, съосновател на една от първите компании в грижата за здравето „Здравословен живот“, гр. София и съосновател на Холистичен център в гр. Бургас. В работата си използва иновативни методи в синергична връзка с традиционнната медицина и цялостния подход към здравето – хранене, движение, психо-соматика, медитация и др.

Провежда семинари, ритрийти, курсове и обучения, като работи предимно онлайн, съставяйки индивидуални и групови програми за хранене и по-добър начин на живот.

Разработва интегрирана онлайн програма за фертилитет, чрез която в екип с медици и алтернативни специалисти помага на жени с и без репродуктивни проблеми да заченат и износят своето бебе.

Работи с бъдещи майки, бебета, деца и с всички, които желаят да осигурят здравословен и осъзнат начин на живот за себе си и за своите семейства.

Автор е на редица статии и здравословни рецепти, като публикува своите материали в: http://poznanieto.com, www.elenaterzieva.com, www.spisanie8.bg, www.betty.bg и др.

Контакти:

 www.elenaterzieva.com

0889901660

elena@elenaterzieva.com