Първото събитие на проекта “Влез във Форма” измина с неделна тренировка в Южния парк

Please follow and like us:

Тази неделя измина първото спортно събитие на кампанията “Get in Shape” или “Влез във Форма”. Организаторите от Webcafe и останалите партньори на кампанията, включително и ние, от NutriGen, бяхме в Южния парк готови да посрещнем участниците в спортната-неделна тренировка.

„Влез във форма“ е кампания на Webcafe, която цели да мотивира хората да започнат да водят по-активен и здравословен начин на живот. В рамките на кампанията ще проследим процеса на няколко човека, които са си поставили за цел да влязат във форма. Ще им бъде изготвен хранителен и тренировъчен режим на база на резултатите им от генетичните изследвания NGSport и NGDiet.

Стартът беше даден от професионалния лекоатлет Катрин Околие, която показа на участниците правилните методи за загрявка и бягане, за да бъдат предотвратени травми и контузии

Nike+ Run Club проведе традиционната си неделна тренировка по бягане, която включва изминаването на 5-километрово трасе в Южния парк.

Професионалният инструктор Алиса Белоусова проведе тренировка и разтягане след бягането, за да се избегнат травми и мускулна треска.

Очаквайте още интересни новини покрай събитията на проекта и следете развитието на четиримата главни участници в кампания и техните резултати.

 

Снимки: Webcafe.bg