Генетични изследвания на изплащане – вече с 0% лихва

С радост ви представяме новата ни услуга за разсрочено плащане с 0% лихва и дигитален процес на кандидатстване.

Предоставяме изключителната възможност да закупите всяко от генетичните изследвания, предлагани в портфолиото на NutriGen, на изплащане при извънредно добри и удобни условия:

• 0% оскъпяване на цените;

• Без такси и комисиони;

• Прозрачни и лесни условия;

• Облекчен дигитален процес – без обикаляне на клонове и офиси, без подписване на документи на хартия и фотокопирания на лична карта.

aaia_wdgaaaaaqaaaaaaaa3aaaaajdrkymm3ytjmlwyzmgitndjizi04zteylwmwngy2ndm2owm2maОпцията е възможна благодарение на партньорите ни от MedLease – компания, фокусиранa в предоставянето на проектно-потребителско финансиране – специализирана финансова услуга предназначена за медицински потребности. Процесът на кредитиране е по европейски модел, който дава възможност на клиента предварително да се запознае с условията, чрез предоставяне на договора по имейл.

evrotrust-1319-360x225С цел осигуряване на максимално удобство, съвместно с Evrotrus, компанията е интегрирала дистанционна услуга за идентификация и подписване на документи, чрез квалифициран електронен подпис.  Услугата дава възможност на клиента да получава и подписва документи през личният си смарт телефон.

Ценовите параметри за изплащане в рамките на 1 година на генетичните изследвания от портфолиото ни от продукти изглеждат така:

Генетично изследване Цена Месечна вноска
NGHealth 1074 лв 89.50 лв
NGDiet 862 лв 71.80 лв
NGSport 846 лв 70.50 лв
NGEstrogen 592 лв 49.30 лв
  • 0% фиксиран ГЛП
  • 0% ГПР при 30 дни до първа вноска
  • Без такси и комисиони.

Практиката демонстрира, че финансовото задължение, с цел здравеопазване, носи понисък оперативен риск. Това дава възможност на компании като MedLease, да бъдат изключително конкурентноспособни, насърчавайки финансовото подпомагане, при нужда от здравни услуги.
За заявяване на поръчка на генетично изследване с разрочено плащане, моля обадете се на телефон: 0888 842 200.