Обогатяване на тестовете NGHealth и NGDiet с нови гени и обособяване на фармацевтична консултация

fba-new genesГенетиката е наука, която се развива с бързи темпове, което налага и постоянно обновяване на генетичните тестове. С всяка изминала година учени от цял свят допълват информацията, която можем да получим за гените си. Но по-важното е как прилагаме тази информация и как я използваме, за да живеем един по-здравословен начин на живот, съобразен с индивидуалните ни нужди.

За да предоставим още по-ценна услуга, ние от NutriGen обогатяваме и обновяваме познатите ви вече генетични изследвания NGHealth и NGDiet с общо 8 нови гена.

В съответствие с добавяне на новите гени ви предоставяме възможността да се възползвате от настоящите цени  на изследванията до 15 октомври 2017 г. След този период изследванията ще бъдат на нови цени.

Включването на определените гени се случва на този етап след обстойното им проучване спрямо най-актуалната академична литература и строги критерии за надеждност – доказана биологична функция, доказана биологична роля и доказателства от клинични проучвания.

По този начин изследванията NGHealth и NGDiet ще предоставят още повече информация. Това е част от напредъка в разбирането на човешкия геном и подобряване ролята на генетичните изследвания в по-пълноценното и ефективно управляване на генетичния ни потенциал.

Фармацевтичната консултация в NutriGen е подходяща за хора с и без генетично изследване.Друга важна промяна е обособяването на фармацевтичната ни консултация като отделна услуга. В рамките на последните месеци ние разработвахме и тествахме консултацията с фармацевт с помощта на някои наши клиенти. Сега, поради необходимостта от нея и доказаната ѝ полезност, вече ще можете да се възползвате от нея отделно, независимо дали имате генетично изследване или не.

Какво получавате от цялостната ни услуга:

  1. Анализ на генетичния ви тест в лаборатория.
  2. Медицинска консултация с лекар генетик, който ви разяснява получените резултати.
  3. Изготвяне на медицинско резюме, което може да предоставите на следващ специалист, който да ви съдейства за детайлно изготвяне на режим.
  4. Пълно логистично обслужване на посочен от вас адрес.

Защо да се доверите на персонализираната медицина:

  1. Спестявате ценно време в търсене на подходящ режим за себе си и избягвате метода „проба-грешка”.
  2. Получавате ценни насоки от специалист за съобразяване на вашия начин на живот с изследваните гени.
  3. Получавате информация за начина на протичане на редица ваши биологични процеси и начините, по които да ги подобрите.
  4. Може да вземете мерки навреме и това да намали риска от развитие на някои заболявания, към които имате предразположеност.
  5. Резултатите от ДНК теста ви важат за цял живот.
  6. Получавате конкретни насоки за повлияване на някои социално-значими заболявания.
Тук може да се запознаете с истории на хора, приложили генетичното тестване за себе си и близките си.

 

 

Please follow and like us: