Разсрочено плащане за тестовете на NutriGen чрез Банка ДСК

Възможност за разсрочено плащане за тестовете на NutriGenГенетичените изследвания са важна инвестиция в здравното ни планиране и ни помагат да взимаме информирани решения относно начина си на живот, хранителните и двигателните си режими спрямо собственото си ДНК.

Вече имате възможност да се възползвате от разсрочено плащане за тестовете от портфолиото ни NGDiet, NGSport, NGHealthNGEstrogen, NGCardiology, NGOncology и NGDerm с помощта на Банка ДСК и „ДСК Кредити“. Може да избирате кога да започнете да плащате и на какви части, кога да усвоите сумата, както и срока на изплащането ѝ.

За момента услугата се извършва само в гр. София и сключването на договор се случва на място в офиса на NutriGen.

За да използвате разсрочено плащане не е необходимо да имате разплащателна сметка в Банка ДСК. Тя се създава за Вас за срока на погасяване на сумата, която заявявате, след което се закрива автоматично, освен ако не посочите, че желаете да я ползвате.

BankaDSK_logo

В случай, че решите да платите генетичните си тестове на този принцип, е необходимо да се свържете с екипа на NutriGen. Ние ще предоставим информация за следващите стъпки и възможностите за избиране на вноски и процента на оскъпяване в съответния план.

За допълнителна информация може да ни пишете на: office@nutrigen.bg или да ни позвъните на 0888 842 200.

Please follow and like us: