Sports Clinic Eurovita включва в услугите си изследванията на NutriGen

Д-р Силвия ПаскалеваКачеството на здравните услуги и информираността за тях са необходимост за подбора им и поддържането на здравословен комфорт. Основна роля в този процес заемат и специалистите, които умело намират решения в полза на доброто здраве.

Такава роля имат и Sports ClinicEurovita и д-р Силвия Паскалева, специалист по физикална и рехабилитациoнна медицина, които включват в грижата за пациентите си изследванията NGDiet, NGSport, NGHealth и NGEstrogen.

Sports Clinic Eurovita беше акредитирана през октомври за член на FIFA Medical Centers of Excellence – световна организация на най-елитните медицински центрове за спортна медицина, след като покри всички строги изисквания на FIFA относно структура, медицинска практика, екип от специалисти и научно-изследователска и обучаваща дейност. Клиниката е сред 33 лечебни заведения в света, които са получили сертификат от организацията и са доказани лидери в спортната медицина.

Sports Clinic Eurovita

Сред специалистите на Sport Clinic Eurovita е и д-р Силвия Паскалева. Тя притежава следдипломни квалификации по спортна медицина и медицински проблеми на модерния спорт, физиологично-регулативна медицина, диагноза на затлъстяването, рехабилитация на социално значими заболявания и др., а отскоро включи в практиката си и ДНК изследванията на NutriGen.

Д-р Паскалева провежда консултации и изгражда режими спрямо данните от изследването, така че да са максимално ефективни за пациентите и тяхното здравословно състояние.

Sports Clinic Eurovita е създадена по модел на клиниките от SPORTS MEDICINE EXCELLENCE GROUP. Мисията на клиниката е да предложи най-високите стандарти в диагностиката, лечението и рехабилитацията на болестите на опорно-двигателния апарат, максимално скъсявайки времето за пълното възтановяване на своите пациенти. 
Please follow and like us: