Изготвяне на хранителен режим

diet-dna-consultation

Здравословното хранене е основен фактор за поддържане на добро здраве и превенция на заболявания.

За постигане на ефективни резултати, ние от NutriGen предлагаме допълнителен принос към резултатите от генетичните Ви изследвания – консултация за изготвяне на хранителен режим.

Консултацията за изготвяне на хранителен режим в NutriGen е единствената, съобразена с индивидуалните генетични предразположености и персонални нужди на организма, получени след проведено генетично изследване.

Консултацията дава възможност да получите индивидуализирани съвети за въглехидратната и липидната си обмяна, склонността да напълнявате при прием на сладки и/или мазни храни и конкретни препоръки към кои храни да се ориентирате, когато изпитвате нужда да ядете сладко и/или мазно.  Ще получите насоки как да контролирате режима сън-бодърстване и физическите си натоварвания.

Хранителният режим включва списък с позволени храни и такива, които да избягвате, примерен ден и лесно изпълними рецепти, съобразени с вашите конкретни нужди.

Хранителният режим, изготвен след генетичното изследване, не е краткосрочно решение за сваляне на килограми, а начинът на хранене, към който би било добре да се придържате през целия си живот.