За NutriGenКомпанията NutriGen

 

“Информацията дава власт. Познаването на генома и съответните рискове дава възможност да изпреварим много събития. Знаейки повече, можем да контролираме здравето и живота си.”

д-р Марта Михайлова

Главен генетичен и медицински  консултант на NutriGen

 

NutriGen e първата българска компания, която предлага индивидуални решения в сферата на нутригеномиката и нутригенетиката, разработени на базата на уникалния ДНК профил на всеки човек.

Мисията ни е да помагаме на хората да взимат информирани решения за своето здравословно състояние, предоставяйки им достъп до работещи инструменти в сферата на персонализираната медицина. Съдействаме за подобряване качеството на живот на хората в България, запознавайки ги с генетичния им потенциал, възможните генетично заложени здравни рискове и начините за превенция и лечение на част от най-широко разпространените социално значими заболявания, свързани с начина на живот. Предлагаме комплексни решения за цялостна грижа, като за тяхното приложение разчитаме на квалифицирани експерти.

Разполагаме с набор от генетични изследвания за превенция и начин на живот и превенция и диагностика, съобразени с най-актуалните тенденции в контекста на персонализираната медицина.

Портфолиото от изследвания в категория превенция и начин на живот включва здраве, диета, спорт, естроген, грижа за кожата.

Портфолиото от изследвания в категория превенция и диагностика включва онкология, рак на гърда и яйчник BRCA 1 и 2, кардиология, диабет, пренатална диагностика.

Ексклузивен представител за България сме на две от водещите европейски компании в сферата на генетичните изследвания – DNA Life и Nordic Laboratories. Тестовете, част от нашето портфолио, се извършват с партньорството на генетичната лаборатория на СБАЛГАР “Д-р Малинов” и генетичната лаборатория на австралийската компания “SkinDNA”.

 

Нашите партньори

DNA Life                                 Nordic Laboratories

Image result for клиника малинов                     Image result for skin dna logo